Necati - Taner Yüksel Anaokulu

Vizyon: Önce çocuklarımıza sevgi ve güven dolu bir yuva ortamı yaratabilmek, kalitede örnek, başarıda lider ve eğitim alanındaki yeniliklere öncülük ederek uygun ortam ve pozitif düşünceyle yeni eğitim projeleri üretmek, yaratıcı bireyler yetiştirmek için pozitif enerji ve ekip ruhuyla çalışmak, ulaşabildiğimiz her çocuğa okul öncesi eğitimini vermek, ulaşamadığımız çocuklara ulaşmak için anne baba eğitimini yaygınlaştırmak, kendimizi sürekli yenileyerek ve geliştirerek en iyi anaokulları arasına girebilmektir.

Misyon: Özgün, yaratıcı, sevgi dolu bir ortamda öğrencilerimizin; * Varolan yeteneklerin serpilmesinde yardımcı olmak * Benlik kavramının gelişmesinde katkıda bulunmak * Öğrenmeye ilgi uyandırmak Bireysel, sosyal, duygusal, fiziksel, estetik ve yaratıcılık becerilerinin gelişmesini desteklemek koşuluyla; * Atatürk ilkeleri doğrultusunda milli değerlere sahip * Zihinsel ve duygusal olarak hayata ve ilkokula hazır * Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen * Özgür düşünceye saygılı ve kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen * Her türlü yeniliğe uyum sağlayabilen, araştırmacı ve katılımcı * İçinde yaşadığı çağın tüm olanaklarını kullanarak geleceğe yön verebilen birey olmaları yolunda ilk temelleri atarak çağdaş düşünebilen, üreten, araştırmaya duyarlı ve insiyatif sahibi bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: SABAHÇI GRUP:8.00 - 13.00 ÖĞLENCİ GRUP:13:00-18:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://necatitanerykselanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bağbaşı Mahallesi 1088. Sokak Kırşehir

Yerleşim Yeri - Bağbaşı Mahallesi, 1088.Sokak, Merkez, Kırşehir

Adres - Bağbaşı Mahallesi 1088. Sokak Kırşehir

Ulaşım Merkeze yürüme mesafesi 10 Dakika. Üniversite dolmuşları yol güzergahında

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkeze 1 KM uzaklıktadır.